Tentang Kami

GEJALA KEHIDUPAN

Ketika sebidang tanah hijau yang luas pertama kali ditemui di kota Bandar Puncak Alam yang tenang, diramalkan ia akan menjadi tempat yang ideal untuk hidup dan berkembang selama beberapa generasi akan datang. Perbandaran mewakili hubungan simbiosis antara alam dan masyarakat.

Mencapai keseimbangan antara perancangan berwawasan dan menjaga keadaan semula jadi, kami membina perbandaran terpadu yang lengkap ini seluas 470 ekar tanah. Pembangunan campuran mengandungi lebih dari sekadar rumah yang baik, ia juga akan menjadi pusat tumpuan masyarakat. Ini bermaksud kemasukan pusat pendidikan, pusat komuniti, kemudahan peningkatan hidup dan banyak jalan dan taman semula jadi dan landskap untuk diterokai. Sebagai tambahan, ia akan dipagar sepenuhnya dan dijaga untuk keselesaan keselamatan sepenuhnya.

Projek kami; Simfoni Perdana, Irama Perdana, Rentak Perdana dan Melodi Perdana diberi nama dengan elemen muzik, yang bergema dengan kehidupan masyarakat yang erat. Hidup ini hebat dengan LBS Alam Perdana.

X

Carian

X
ms_MYBM
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram